English

Onze diensten

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Van Triest Real Estate Network professioneel en dienstbaar.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Maak kennis met de specialisten van Real Estate Network.
— Samen met jou starten we de zoektocht naar een droomwoning

We hebben liefde voor het vak en we voelen ons trots dat we de mensen voor wie we werken een plekje in de stad kunnen geven. Een thuis waar ze geliefden ontvangen, een carrière vormgeven, en waar soms een wijnglas sneuvelt.

Bij Van Triest Real Estate Network werken we transparant, vakkundig en met een luisterend oor. Onze expertise omvat alle facetten van het ambacht. Van technisch tot juridisch, van bouwkundig tot fiscaal.

Van uw indruk naar onze deskundigheid: u voelt de ruimte, wij toetsen de ruimte.

Of u nu onroerend goed wilt kopen, verkopen of verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis

Nieuw
Onder de aandacht

Eerste Constantijn Huygensstraat 43-I

Ervaar het ultieme stadsleven in deze lichte bovenwoning op Eerste Constantijn Huygensstraat 43-I, midden in Amsterdam. Met twee slaapkamers, een eigentijdse keuken en een ideale ligging nabij het Vondelpark biedt deze woning een perfecte combinatie van comfort en stadse charme. Geniet van de open plattegrond, grote ramen en moderne afwerking. Een unieke kans om te wonen in een goed onderhouden stadsjuweel, waar levendigheid en rust samenkomen. Welkom thuis op Eerste Constantijn Huygensstraat 43-I

Onze succesverhalen

Wij zijn bijzonder tevreden over Rob van Triest. Naast zijn professionaliteit was hij gedurende het hele verkoopproces buitengewoon betrokken. Ondanks de veranderende markt die Rob goed inschatte en de pech van een giga verbouwing bij de buren, bleef Rob zoeken naar mogelijkheden om de woning onder de aandacht te brengen. Zijn positieve instelling en sociale vaardigheden zorgden voor een goede samenwerking. Uiteindelijk leidde dit tot een succesvolle verkoop voor een prijs waar wij tevreden mee konden zijn. Rob is een makelaar waar je op kunt vertrouwen en die we zeker aanbevelen!

Van Triest Makelaardij is net alsof je je huis verkoopt samen met één van je beste vrienden. Wat een fijne, warme service en bovendien enorme marktkennis voor een goede prijs.

Al paar keer gebruikt gemaakt van Triest makelaardij, bij verhuur van woning als aankoop nieuwe woning. Lekker down to earth rustig vriendelijk team, met veel kennis bij Rob en hands-on begeleiding vanuit Brian. Je merkt gewoon dat het professionals zijn, die je goed willen adviseren en bij aankoo letterlijk duizenden euro’s bespaard dankzij hun advies. Aanrader

Toen wij ons huis wilden gaan verhuren omdat wij naar Spanje zouden verhuizen kregen wij van iemand de tip om Triest Makelaars hiervoor in te schakelen. Zij hebben een strenge screening gedaan en hebben ons aan een hele goede huurder geholpen. Wij zijn enorm blij en verhuren ons huis met een gerust hart, met veel dank aan Claire en Brian!

Zoek en vind uw droomwoning. Deze Top Makelaardij heeft ons op uiterst professionele en accurate manier begeleid in onze zoektocht naar een woning. Als je al een tijdje radeloos op zoek bent naar een woning die bij je smaak, buurt en budget past, zou ik zeker overwegen deze Makelaardij te benaderen. Kortom: ik ben positief verrast, hun begeleiding is boven verwachtingen en bovendien wordt alle werk je uit handen genomen. Ik beveel dit bedrijf zeer aan, aan zowel onervaren en ervaren huizenkopers.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of u nu onroerend goed wilt kopen, verkopen of verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk ook onze koopwoningen