VERHUUR

Wilt u uw woning verhuren in Amsterdam of omstreken en heeft u daarbij de expertise en service van een enthousiaste makelaar nodig? Dan helpt Real Estate Network u graag bij de verhuur van uw woning.

Wij bemiddelen in de verhuur van woningen in de vrije sector. Hierbij maken wij geen onderscheid onderscheid tussen (deels) gemeubileerde of gestoffeerde woningen.

Indien u een voorkeur heeft met betrekking tot het type huurder, dan maken wij dit uiteraard mogelijk.

Wij hebben ervaring in het herkennen en uitgebreid screenen van geschikte huurders zodat u een zorgeloze huurperiode aangaat. Tijdens het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden en dragen wij zorg voor een transparante en intensieve communicatie naar onze opdrachtgevers.

De werkzaamheden van Real Estate Network in het kort:

·Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij de woning op. Aan de hand daarvan stellen we in nauw overleg met u een persoonlijk verhuurplan op.

· Wij bepalen een reële verhuurprijs.

· Indien gewenst laten wij de woning professioneel fotograferen.

· Na goedkeuring van alle stukken melden wij de woning aan bij het netwerk van Pararius/Funda, sociale media, en ons eigen netwerk.

· Wij voeren de bezichtigingen uit en bespreken de voortgang met u.

· Wij voeren de onderhandelingen uit met de potentiële huurder.

· Wij screenen de huurder en controleren de aangeleverde stukken.

· Wij stellen het huurcontract op.

· Wij organiseren de oplevering, de zogeheten check-in.

· Aan het einde van de huurperiode verzorgen wij de check-out.

CLAIRE

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is zij goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaringen bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis op meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

ROB

Rob is geboren in een voormalig Amsterdams kraakpand, als tweede zoon in een ondernemersfamilie. Al heel jong wist Rob dat hij het vastgoed in wilde. Op zijn veertiende liep hij mee in het vastgoedbedrijf van zijn oudoom. Een aantal jaren heeft hij in de sales gewerkt, erg handig in dit vak. In 2015 kwam hij bij Peter Bruin Makelaardij terecht. Na vijf leerzame jaren is hij naar Eerlijk WOZ gegaan. In 2020 besloot hij voor zichzelf te beginnen niet lang daarna kwam hij oud Peter Bruin collega Claire tegen, de samenwerking was snel beklonken.

CARMEN

Carmen IJpma (1993) opgegroeid in De Kop van Noord-Holland. Na gewerkt te hebben bij een grote vastgoedfirma, heeft zij de keuze gemaakt om per maart 2022 te beginnen bij Van Triest Real Estate Network. Carmen is verantwoordelijk voor het constant optimaliseren en digitaliseren van de processen binnen het bedrijf, daarnaast vervult zij een makelaarsfunctie en is Carmen verantwoordelijk voor alle Social Media. Haar streven is om een constante balans te vinden tussen de recente ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en het persoonlijke contact tussen kandidaten en opdrachtgevers te behouden.

BRIAN

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is zij goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaringen bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis op meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

HANNAH

Hannah Molenbeek is geboren in Amsterdam en heeft hier haar hele leven gewoond. Als rasechte Amsterdammer kent ze de stad op haar duimpje. Hannah is enthousiast en gedreven en doet haar werk altijd met een glimlach. Op haar scooter rijdt ze de hele stad door om samen met u uw toekomstige appartement te bezichtigen. Naast haar werkzaamheden als assistent-makelaar studeert ze rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

SOPHIA

Sophia Chakiri is naast assistent-makelaar ook onze social media manager. Sophia is opgegroeid in Amsterdam en woont nu in Oud-Zuid. In haar vrije tijd houdt ze van tekenen, terrassen en gezelligheid met vrienden en familie. Ze is heel leergierig en sociaal. Ze steekt graag veel energie in mensen om wie ze geeft en is daarom ook helemaal content op haar werkplek met de leukste collega’s. Sophia studeert naast, haar werk bij Real Estate Network, Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Y A R A

HEEFT U INTERESSE?

Of u nu onroerend goed wilt huren of verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

7 + 6 =